VILKA ÄR VI?

Vilka är vi?

VÄLKOMMEN TILL SMAK by: Simon

Simon Johansson:

Jag är skaparen bakom SMAK by: Simon.

Har mycket i bagaget från olika restauranger från olika delar av Sverige. Har även jobbat på större middagar, såsom Nobelmiddagen och mycket annat. Jag kommer att bidra med mycket engemang, passion och glädje. Kommer jobba både i matsalen & köket.

 

Joakim Johansson:

Är min "vapendragare" sedan barnsben och är en grymt duktig kock med en fin känsla för matlagning & smaker, känslan sitter i fingrarna & han jobbar i det enkla samtidigt som han sprider mycket glädje och skratt runt omkring sig. Joakim jobbar som kökschef på SMAK.

 

Charlotte Andersson:

Charlotte kommer senast från Hotell Skeppsholmen i Stockholm, hon har innan det varit på några olika restauranger i Vimmerby. Hon är en hejare på det kalla köket men har sin passion i att få jobba med helheten i köket. Hennes arbetsmoral och nytänk är väldigt hög och något som kommer märkas på maten som serveras.

 

Emma Johansson:

Emma är den personen som kommer vara ansvarig i matsalen tillsammans med Simon. Hon har ett stort kunnande inom dryck och brinner verkligen för sitt yrke och vill hela tiden utvecklas. Emma kommer att se till att du trivs & känner dig som hemma i vardagsrumet. Emma kommer senast från Brygghuset i Vimmerby. Emma har enormt stort kunnande inom dryck & främst öl. Sätt henne på prov vettja.

 

Håkan Andersson:

Håkan kommer in helt ny i branschen och kommer bidra med så mycket känsla. Han har ett otroligt stort hjärta och vill alltid uppnå det bästa. Håkan har ett stort intresse för jakt & fiske och kommer bidra med mycket inom sjö&skog. Håkan har under senaste tiden snöat in helt på matlagning och vill hela tiden testa nya saker. Håkan kommer i första hand jobba i köket. Han har helt rätt personlighet för att skapa vimmerbys nya vardagsrum.

 

Liw Bäckman

Liw kommer liksom Håkan in helt ny i branschen men kommer bidra med så mycket värme & kärlek. Hon älskar verkligen att få jobba med människor och att hela tiden utvecklas, både inom gruppen men även personligt.

På fritiden spelar hon gitarr och sjunger, vem vet?

-Snart kanske hon spelar för er på SMAK.

Liw kommer ni hitta i matsalen.

 

Filip Einarsson

Filip har ett oerhört stort hjärta. Han älskar att jobba och hela tiden överraska sina gäster med smarriga drinkar & cocktails. Så be Filip överraska er med en god drink nästa gång ni ser honom.

Filip går gymnasiet med inriktigt på samhäll och bidrar med oerhört mycket glädje i gruppen.

 

Utöver dessa personligheter kommer ni möta flera

härliga medarbetare!

Välkomen in i mitt vardagsrum!

 

 

Copyright. All Rights Reserved

SMAK by: Simon

BAR, VARDAGSRUM & RESTAURANG

 

"

"Vänta inte på det perfekta ögonblicket

-Gör ögonblicket till det perfekta!"

Öppettider på SMAK

 

Måndag - Tisdag

11:30-14:00

 

Onsdag-Fredag

11:30-Sent

 

Lördag

17:00-Sent

 

Söndag

Stängt

Hitta oss.

 

Storgatan 52

59837 Vimmerby

 

Telefon: 0492-10990

All bokning sker via telefon.