VILKA ÄR VI?

Vilka är vi?

VÄLKOMMEN TILL SMAK by: Simon

Simon Johansson:

Jag är skaparen bakom SMAK by: Simon.

Har mycket i bagaget från olika restauranger från olika delar av Sverige. Har även jobbat på större middagar, såsom Nobelmiddagen och mycket annat. Jag kommer att bidra med mycket engemang, passion och glädje. Kommer jobba både i matsalen & köket.


Filip Petersson

Filip har trotts sin unga ålder redan hunnit med en

hel del, han har bland annat kört säsong på en av Dalarnas mest

omtalade och uppmärksammade "resturanghus".

Han kommer bidra med oerhört mycket erfarenhet, glädje & kunskap som vår köksmästare!

Han brinner för en riktigt bra restaurangupplevelse och har en fin

känsla för matlagning & smaker och lyckas kombinera dessa två till

något fantastiskt. Han har det i fingrarna!

Filip har stora visoner, tydliga mål och många ess i rockärmen.


Lena Rundberg:

Lena har ett lång förflutet inom restaurangvärlden men kommer senast från Dressmann. Lena har en otroligt härlig personlighet, som du kommer märka i matsalen. Hon har fin känsla för hur bra service skall vara och lyckas även förmedla känslan av att sitta i ett vardagsrum, hon jobbar i det enkla samtidigt som hon sprider mycket glädje och skratt runt omkring sig. Lena jobbar som ansvarig i matsalen.

 

Charlotte Andersson:

Charlotte kommer senast från Hotell Skeppsholmen i Stockholm, hon har innan det varit på några olika restauranger i Vimmerby. Hon är en hejare på det kalla köket men har sin passion i att få jobba med helheten i köket. Hennes arbetsmoral och nytänk är väldigt hög och något som kommer märkas på maten som serveras.

 

Emma Johansson:

Emma har ni hoppat in i köket på heltid tillsammans med dom andra i köket, här kommer hon blomstra ut och ta ett lika stort ansvar som dom övriga. Hon har ett stort kunnande inom dryck och brinner verkligen för sitt yrke och vill hela tiden utvecklas, och detta är något hon kommer kombinera. Emma ser till att du trivs & känner dig som hemma i vardagsrummet. Hon kommer senast från Brygghuset i Vimmerby & har enormt stort kunnande inom både matlagning, dryck & främst öl. Sätt henne på prov vettja.

 

Håkan Andersson:

Håkan kommer in helt ny i branschen och kommer bidra med så mycket känsla. Han har ett otroligt stort hjärta och vill alltid uppnå det bästa. Håkan har ett stort intresse för jakt & fiske och kommer bidra med mycket inom sjö&skog. Håkan har under senaste tiden snöat in helt på matlagning och vill hela tiden testa nya saker. Håkan kommer i första hand jobba i köket. Han har helt rätt personlighet för att skapa vimmerbys nya vardagsrum.

 

 

 

Utöver dessa personligheter kommer ni möta flera

härliga medarbetare!

Välkomen in i mitt vardagsrum! 

Copyright. All Rights Reserved

SMAK by: Simon

BAR, VARDAGSRUM & RESTAURANG


"

"Vänta inte på det perfekta ögonblicket

-Gör ögonblicket till det perfekta!"

Öppettider på SMAK

 

Kvällar
Onsdag - Lördag
17:00 - Sent

Hitta oss.


Storgatan 52

59837 Vimmerby


Telefon: 0492-10990

All bokning sker via telefon.